Посадова інструкція асистента ерготерапевта: скачуйте!

Скачайте нову посадову інструкці ерготерапевта та скачайте, адаптувавши до умов роботи вашого закладу.

Асистент ерготерапевта — це посада середнього медичного персоналу. Основне професійне завдання цього працівника — асистування ерготерапевту під час лікування і реабілітації, відновлення, повернення до самостійного життя пацієнтів, які обмежені у фізичних можливостях. Втім, якщо асистент методологічно підпорядковується ерготерапевту, то на управлінському рівні — завідуввачу відділення відновного лікування. 

Посадова інструкція асистента ерготерапевтаЧитайте: "Словник медреформи: що таке капітаційна ставка, МІС та солідарна страхова система"

Обов'язки асистента ерготерапевта:

  • участь в оцінюванні стану пацієнта, зокрема в перевірці життєво важливих ознак (артеріального тиску, пульсу, швидкості дихання і температури), у проведенні фізичного огляду (вимірювання зросту і ваги, пошуку зовнішніх деформацій або порушень) та у вивченні історії хвороби пацієнта. 
  • опитування пацієнта щодо його захворювання, ліки, які приймає, алергії та інформування ерготерапевта про результати бесіди.
  • допомога в проведенні  екстрених медичних заходів у критичних ситуаціях, видалення одягу, що покриває уражені частини тіла. 
  • догляд за пацієнтом у повсякденному житті, проведенні гігієнічних процедур і особистої гігієни.
  • збір зразків для лабораторних досліджень винятково за вказівками ерготерапевта, упаковування  і відправка зразків до клініко-діагностичної лабораторії.
  • інформування пацієнта про тестування, лікування і процедури, які призначив ерготерапевт; підготовка до їх проведення, зокрема для медичних процедур гоління відповідних частин тіла.
  • інформування родичів пацієнта про стан його здоров’я, відповідає на телефонні звернення й отримує особисту інформацію (адресу, номери телефонів близьких та родичів, іншу інформацію, що не належить до конфіденційної) за згодою пацієнта.
  • заповнення друкованої історії хвороби пацієнта, внесення даних (історія хвороби, результати тестів, аналізів, список ліків тощо) в електронну базу відділення.

Посадова інструкція асистента ерготерапевтаЧитайте: "Акт о проведении дезинфекции: бланк и правила заполнения

Скачайте посадову інструкцію ерготерапевта

Посадова інструкція асистента ерготерапевта

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді