Положення про контроль якості роботи медсестер: приклад

Контроль та оцінювання якості роботи є невід’ємною частиною системи контролю якості лікувально-діагностичного процесу в медзакладі. Скачайте локальне положення про контроль та оцінювання якості роботи медичних сестер та використовуйте в організації своєї роботи.

Підвищення професійної компетентності, якості надання сестринського (медичного) догляду за пацієнтом  — професійне завдання  молодших спеціалістів з медичною освітою. Проте щоб підвищити ефективність і задоволеність працівників, треба подбати про правильну організацію робочого процесу. А без конролю якості роботи медсестер втілити це на практиці практично неможливо. 

Положення про контроль якості роботи медсестер: прикладЧитайте: "Клінічні протоколи: застосовуємо згідно з рекомендаціями МОЗ"

Перш за все, проконтролюйте, чи  затверджені в закладі локальні документи: 

  • стандарти сестринського (медичного) догляду 
  • протоколи медичної сестри з догляду за пацієнтом 
  • алгоритми епідемічно безпечного виконання відповідних маніпуляцій, процедур  
  • правила та інструкції виконання маніпуляцій, процедур 
  • протоколи надання долікарської медичної допомоги.

Виконання вимог цих документів обов’язкове для молодших спеціалістів з медичною освітою всіх структурних підрозділів закладу. Тому робочі місця працівників забезпечують локальною документацією, яка відображає послідовність виконання алгоритмів медсестринських маніпуляцій.

Положення про контроль якості роботи медсестер: прикладЧитайте: "Закон про сільську медицину: коротко про основне в документі"

 

Положення про контроль якості роботи медсестер

Положення про контроль якості роботи медсестер: приклад

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді