Роботу Дерслужби України соцзахворювань припинено

Уряд України вирішив припинити роботу Держслужби України соцзахворювань, поклавши функції на Міністерство охорони здоров'я України

Відповідну постанову Кабінету Міністрів України «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» від 10.09.2014 № 442 було оприлюднено 13 вересня поточного року на урядовому сайті.

«Найближчі два місяці ми докладатимемо усіх зусиль для забезпечення реалізації основних напрямків роботи, впровадження нормативної бази з питань, що належать до нашої компетенції, та доопрацювання тих проектів, які наразі знаходяться в роботі. Протягом наступних шести місяців буде також забезпечено виконання міжнародних зобов'язань, які має Держслужба соцзахворювань», — наголосила Олена ЄЩЕНКО, в.о. Голови Держслужби України соцзахворювань.

Подальший формат реалізації державної політики у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань буде визначений на консультаціях у Міністерстві охорони здоров'я та Кабінеті Міністрів України, а також на відповідних нарадах у Києві керіниками регіональних закладів за напрямком «Туберкульоз» (25–26 вересня 2014 року) та «ВІЛ-інфекція/СНІД» (жовтень–листопад 2014 року).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді