МОЗ утворило Міжвідомчу робочу групу з питань розбудови телемедицини

Наказом від 03.11.2023 № 1906 утворило Міжвідомчу робочу групу з питань розбудови телемедицини

телемедицина

МОЗ видало наказ «Про утворення Міжвідомчої робочої групи з питань розбудови телемедицини в Україні» від 03.11.2023 № 1906.

На які нормативні акти звернути увагу в листопаді

Наказом № 1906 МОЗ затвердило Положення про Міжвідомчу робочу групу з питань розбудови телемедицини. Крім того, втратив чинність наказ МОЗ «Про утворення Міжвідомчої робочої групи з питань розробки Концепції впровадження телемедицини» від 11.02.2022 № 281.

Раніше Уряд ухвалив стратегію розбудови телемедицини в Україні.

За матеріалами МОЗ

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Табель оснащення кабінету телемедицини

Табель оснащення кабінету телемедицини затверджений на рівні законодавства. Без потрібного обладання запустити в медзакладі телемедичне консульування не вийде, а тому збережіть перелік необхідно оснащення та поступово подбайте про його наявність в медзакладі.
2583

Телесестринство: принципи та організація роботи

Впровадження телемедицини неможливе без залучення всіх медпрацівників. Тому зараз частіше говорять про телесестринство для надання медсестринської допомоги дистанційно. Читайте, яким чином це відбуватиметься, як провести попереднє навчання персоналу та які технології потрібно залучати для роботи.
3382

Кабінет телемедицини: документація, законодавство, організація

Читайте, як організувати у медичному закладі роботу кабінету телемедицини, які документи у ньому потрібно заповнювати, які чинні законодавчі акти визначають порядок надання телемедичних послуг.
2154

Консультування пацієнтів онлайн

Медичне онлайн-консультування пацієнтів може стати для приватних закладів конкурентною перевагою. Надаючи корисну та повну інформацію потенційним клієнтам такі заклади підвищують вірогідність звернення саме до них. Розглянемо найважливіші аспекти такого виду діяльності.
5358

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді