НСЗУ опублікувала попередні результати формування Переліку лікарських засобів, які підлягають реімбурсації

НСЗУ дала оголошення для власників реєстраційних посвідчень

НСЗУ опублікувала попередні результати формування Переліку лікарських засобів, які підлягають реімбурсації

27 липня НСЗУ оприлюднила попередні результати формування Переліку лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають реімбурсації.

Методи встановлення цін на медичні послуги

В оголошенні для власників реєстраційних посвідчень НСЗУ повідомила: впродовж наступних п'яти робочих днів можна подати нові заяви для зниження оптово-відпускної ціни для тих лікарських засобів та медичних виробів, оптово-відпускна ціна добової дози яких не перевищує 10% від мінімальної оптово-відпускної ціни добової дози, або ж звернутися з виправленням технічних помилок у попередніх результатах.

НСЗУ буде розглядати подані заявниками документи впродовж п'яти робочих днів після закінчення строку подання заяв. Після цього пропозиції про включення лікарських засобів та медичних виробів до Переліку лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають реімбурсації, НСЗУ надішле до МОЗ для затвердження.

Також НСЗУ додала перелік лікарських засобів та медичних виробів, оптово-відпускну ціну яких можна знизити за результатами розрахунків.

Раніше НСЗУ оголосила, що приймає пропозиції про укладення договорів за пакетом «Стоматологічна допомога дорослим та дітям».

За матеріалами сайту НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма реімбурсації «Доступні ліки — 2024»

З'ясуйте, що передбачатиме програма «Доступні ліки» в Україні у 2024 році, який буде повний перелік доступних ліків та як ЗОЗ долучитися до програми. Скачайте актуальні Реєстри лікарських засобів і медичних виробів, які підлягають реімбурсації
1613

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді