НСЗУ приймає нові пропозиції про укладення договорів

15 червня НСЗУ опублікувала нове оголошення про укладення договорів за програмою медичних гарантій за пакетом «Готовність закладу охорони здоров’я до надання медичної допомоги в надзвичайних ситуаціях»

НСЗУ

Устигніть подати пропозицію до 18:00 30 червня 2023 року. Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме. Про це НСЗУ повідомляє на своєму сайті. 

Програма медичних гарантій — 2023

Докладно зі специфікаціями та умовами закупівлі медичних послуг за напрямом  «Готовність закладу охорони здоров’я до надання медичної допомоги в надзвичайних ситуаціях» можна ознайомитись:

Подати пропозицію за пакетом «Готовність закладу охорони здоров’я до надання медичної допомоги в надзвичайних ситуаціях» можна за посиланням. 

У разі наявності будь-яких питань, які виникають під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, варто звертатися на безкоштовну гарячу лінію 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів НСЗУ.

Раніше стало відомо, що НСЗУ оплачуватиме більше сеансів реабілітації за Програмою медичних гарантій.

За матеріалами сайту НСЗУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
7874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді