Розпочинається публічний конкурс на посаду директора Національного інституту раку

Олександр КВІТАШВІЛІ: «Найближчим часом у МОЗ України буде сформована комісія із відбору кандидатів на посаду директора, аби вже в середині березня призначити керівника інституту»

Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ розповів про початок публічного відбору на посаду директора Національного інституту раку у зв’язку із закінченням терміну контракту попереднього очільника Ігоря ЩЕПОТІНА.

«Найближчим часом у МОЗ України буде сформована комісія із відбору кандидатів на посаду директора, аби вже в середині березня призначити керівника інституту», — повідомив Міністр.

Один із головних критеріїв до кандидата — чітка й зрозуміла програма розвитку установи.

Оцінювати учасників будуть міжнародні експерти, наукові та медичні фахівці, а також представники робочого колективу інституту.

Незабаром МОЗ оприлюднить склад комісії, вимоги до кандидатів та перелік необхідних документів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
57238

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
89633

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді