У МОЗ розповіли, як знайти роботу на Порталі вакансій медичних працівників

Портал вакансій функціонує як розділ сайту МОЗ. Він має на меті допомогти медичному працівнику знайти вакансію, що якнайліпше йому підходить

У МОЗ розповіди, як знайти роботу на Порталі вакансій медичних працівників

Відколи працює Портал вакансій медичних працівників, там розміщено понад 250 вакансій до медзакладів по всій Україні. Ознайомитися з ними можна за посиланням: work.moz.gov.ua.

Як внутрішньо переміщеному медпрацівнику розпочати роботу в іншому ЗОЗ

На Порталі пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, що допоможе знайти роботу за своїм запитом.

Вакансії можливо фільтрувати:

  • за областю вказати необхідну в полі «Область»
  • за формою власності закладів охорони здоров’я державні, комунальні, приватні тощо.
  • за посадою вибрати необхідну посаду з випадного списку

Фільтр автоматично відсортує вакансії за запитом та видасть усі, що йому відповідають.

В описі вакансії подана вся необхідна інформація, зокрема вимоги до кандидата, розмір заробітної плати та додаткові переваги.

«Портал вакансій медичних працівників — це зручний інструмент, який може допомогти швидко знайти роботу. А це є особливо важливим для медиків, особливо для тих, хто був змушений покинути свої домівки. Тому запрошуємо тих, хто шукає роботу, користуватися цим порталом та закликаємо роботодавців активно розміщувати вакансії», — зазначила заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

У МОЗ зазначають, що постійно оновлюють та розширюють функціональність порталу. Так, невдовзі планують упровадити кабінет роботодавця, тобто закладу охорони здоров’я.

Раніше ми публікували короткий огляд закону про лікарські засоби.

За матеріалами сайту МОЗ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Мобілізація медичних працівників — 2024: кого можуть призвати на військову службу та хто не підлягає мобілізації

Як відбувається мобілізація медиків, зокрема жінок-медиків, як діяти після отримання повістки та хто не може бути мобілізованим. Читайте про це в статті
368782

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38482

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді