Через ворожі обстріли Запорізької АЕС знеструмлені лікарні на тимчасово окупованій території — Ляшко

Про це міністр повідомив на своїй фейсбук-сторінці

ee64e195cd3ba7e7.jpg

За словами міністра охорони здоровя Віктора Ляшка країна-терорист продовжує здійснювати геноцид. Нині лікарні на території Херсонської та частини Запорізької областей не можуть повноцінно функціонувати.

Як зареєструватися і почати працювати в ЕСОЗ

«Рф пробиває чергове дно — через ворожі обстріли Запорізької АЕС частина наших лікарень, які тимчасово окуповані, залишилися без електропостачання та можливості нормально функціонувати. Під загрозою опинилося найцінніше — життя людей, які сьогодні знаходяться в операційних, на ШВЛ, у реанімаціях на території Херсонської та частини Запорізької областей. Знеструмлюючи наші лікарні, рф вчергове показує світу своє справжнє обличчя — обличчя терориста», — зазначив Ляшко.

Очільник МОЗ наголошує, що в той час як росія вбиває, Україна продовжує боротися за кожного пацієнта. З початку повномасштабного вторгнення відомство доставило до лікарень 334 генератори живлення, щоб вони були готовими до різних ситуацій.

Раніше МОЗ рекомендувало приватним закладам, як обрати МІС.

За матеріалами фейсбук-сторінки Віктора Ляшка

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
57241

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
89637

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді