На Тернопільщині планують оновлення амбулаторії

Мирослав ВОВЧКО: «Вирішено не оновлювати місцеву амбулаторію ЗПСМ, яка знаходиться в старому приміщенні, а перенести її в приміщення площею 150 м², яку виділяє школа»

Мирослав ВОВЧКО, головний лікар Підволочиського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Тернопільської області, повідомив про успішне завершення перемовин щодо участі амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у проекті Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Він поінформував, що амбулаторію не будуть оновлювати у старому приміщенні, а перенесуть у нове, яке виділяє школа.

«Це дасть змогу залучити кошти на необхідну заміну системи опалення, а також внутрішніх ремонтних робіт. На це необхідні кошти, загальною сумою 160 тисяч гривень», — підкреслив Мирослав ВОВЧКО.

Наразі відбувається підготовка договору оренди приміщення між відділом освіти Підволочиської РДА та Підволочиським районним центром первинної медико-санітарної допомоги. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді