Оголошено чотирьох кандидатів на посаду очільника Національного інституту раку

Минулого тижня, 26–27 березня, у Міністерстві охорони здоров’я України відбулась зустріч з усіма претендентами на посаду директора. 18 учасників пройшли співбесіду із членами комісії, під час якого вони презентувати власне бачення розвитку закладу

За результатами співбесід, комісія відібрала чотирьох осіб:

  1. Іван Михайлович ТОДУРОВ
  2. Дмитро Сергійович ОСИНСЬКИЙ
  3. Олена Олександрівна КОЛЕСНИК
  4. Юрій Васильович ДУМАНСЬКИЙ

Кандидати мають 10 днів на те, щоб презентувати колективу Національного інституту раку план розвитку Національного інституту раку.

За результатами цих зустрічей, на основі опитування та бачення колективу, Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ прийме остаточне рішення про призначення директора (відповідно до пункту 7.2. Статуту Національного інституту раку, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17.01.2015 № 14).

На думку Олександри ПАВЛЕНКО, Першого заступника Міністра охорони здоров’я України, вирішальним чинником у прийнятті рішення Міністра може стати думка колективу інституту.

«Саме діалог із колективом та фаховою спільнотою в обговоренні пропозицій та бачення в управлінні має стати практикою для усіх підприємств в сфері охорони здоров’я під час призначення їх менеджменту. Адже відкритість та фаховість сьогодні вкрай необхідна під час призначень на ключові посади» — наголосила Олександра ПАВЛЕНКО.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді