В Україні з’явилися антиретровірусні препарати для лікування ВІЛ-інфекції

Лікування ВІЛ потребує щоденної антиретровірусної терапії (АРТ). Медзаклади в Україні продовжують надавати допомогу пацієнтам з ВІЛ та забезпечувати безперервність АРТ, зокрема в умовах тимчасової окупації або ведення бойових дій

В Україні з’явилися антиретровірусні препарати для лікування ВІЛ-інфекції

Україна отримала 209,6 тис. упаковок препарату TLD (Тенофовір/ Ламівудин/Долутегравір) для АРТ. Цієї кількості вистачить для лікування ВІЛ-інфекції упродовж орієнтовно 3—6 місяців.

Як розробити локальний формуляр лікарських засобів ЗОЗ

Сьогодні препарат TLD почали розвозити в більшість областей України.

Закуповує та доставляє препарати Центр громадського здоров’я МОЗ України за кошти PEPFAR, за підтримки офісу Центрів з контролю та профілактики захворювань США (CDC), Глобального Фонду із протидії ВІЛ, туберкульозу та малярії (GFATM), Благодійної організації «100% ЖИТТЯ», Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO). МОЗ дякує всім партнерам за допомогу в організації процесу.

Раніше МОЗ розповіло, як отримати АРТ, якщо змінили місце проживання.

За матеріалами сайту МОЗ

Друзі, у цей тяжкий час ми хочемо бути для вас корисними, тому продовжуємо працювати! Редакції експертно-правової системи «Експертус Медзаклад» і журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» надають для вас знижку 50% на свої продукти на 6 місяців.

Замовте продукт в інтернет-магазині або зателефонуйте 0 800 212 012 (дзвінки безплатні).

Вистоїмо. Перемога близько!

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді