У Києві 15 квітня стартує VІ Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині — здоров’я нації»

Народний депутат України, благодійні та громадські організації, ЗМІ об’єднаються задля забезпечення надання медико-соціальної допомоги постраждалим внаслідок АТО

15 квітня 2015 року на платформі VІ Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині — здоров’я нації» буде підписано меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері охорони здоров'я, медичної і психологічної реабілітації біженців, переселенців з дітьми з окупованого агресором Криму та сходу України, постраждалих та поранених військовослужбовців та членів їх сімей, під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Відповідний документ буде укладено у рамках круглого столу «Етапна реабілітація учасників АТО: стан, проблеми, перспективи».

Серед підписантів документу: Заступник Голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я, заступник Голови Координаційної ради з питань реабілітації учасників АТО при Комітеті ВРУ у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю, народний депутат України Ірина СИСОЄНКО, Міжнародний благодійний фонд «Реабілітаційний Центр «Шпиталь Майдану», Міжнародний благодійний фонд «Всесвітня Допомога Дітям України», громадські організації — «Всеукраїнське Патріотичне Об’єднання «Волонтерський Рух України», «Українська Академія Реабілітації та Здоров’я Людини», «Фахівці у галузі природних лікувальних ресурсів», «Всеукраїнська Асоціація Фізіотерапевтів та Курортологів», Медики та волонтери Майдану України», «Інтернаціональний Медичний Батальйон», Науково-практичний журнал «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія», Інформаційний вісник «Фізіотерапія та Реабілітація».

Меморандум визначає прагнення вищезгаданих сторін сприяти зростанню і подальшому розвитку медичної та психологічної реабілітації в Україні, організації лікування постраждалих у спеціалізованих медичних центрах України та інших країн Європи.

Документ фіксує домовленість сторін представляти комплекс заходів по вирішенню системних проблем і бар'єрів, що перешкоджають розвитку медичної реабілітації в Україні, займатися пошуками можливостей для започаткування інвестиційної та благодійної діяльності.

Сторони планують співпрацювати у сфері підготовки та перепідготовки медичних кадрів для надання висококваліфікованої медичної реабілітації згідно міжнародних стандартів, у сфері імпортування та виробництва відповідного медичного устаткування, засобів медичного призначення, препаратів, впровадженням нових методів медичної реабілітації.

Час проведення: 15 квітня 2015 року, 10:00–13:00.

Місце проведення: ВЦ «КиївЕкспоПлаза», павільйон №3, конференц-зал №13, Київ, вул. Салютна, 2-Б.

Для акредитації: 0 93 907 14 50.

Офіційний сайт

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді