Пропозиції про укладання договорів станом на 6 грудня до НСЗУ подали вже понад 500 ЗОЗ

UA RU
Станом на 6 грудня свої пропозиції подали 532 медзаклади

НСЗУ продовжує приймати пропозиції про укладання договорів з надавачами ПМД

НСЗУ просить надавачів первинної медичної допомоги, які планують укласти договір із службою у 2022 році, не зволікати з подачею документів. Якщо укласти договір вчасно, медзаклад безперебійно отримуватиме виплати від НСЗУ та продовжуватиме надавати допомогу пацієнтам.

⚡ Нова редакція договору з НСЗУ

Щоб подати пропозицію, потрібно заповнити відповідні поля в електронній медичній інформаційній системі, у якій зареєстрований заклад. НСЗУ обіцяє оперативно розглядати звернення та формувати проєкти договорів.

NB! Перш ніж подати пропозицію, перевірте, чи актуальні дані про ваш медичний заклад в ЕСОЗ.

У НСЗУ наголошують, що укласти договір про надання послуг за Програмою медичних гарантій у 2022 році зможуть лише ті медзаклади, що відповідають вимогам.

NB! НСЗУ прийматиме пропозиції до 18:00 24 січня 2022 року. Договори сформують після затвердження порядку реалізації Програми медичних гарантій на наступний рік — після 1 січня 2022 р.

Ознайомитися з умовами закупівлі медичних послуг за Програмою медичних гарантій у 2022 році можна на сайті НСЗУ в розділі «Вимоги ПМГ 2022».

Нагадаємо, раніше НСЗУ звернулася до надавачів спеціалізованої медичної допомоги.

За матеріалами фейсбук-сторінки НСЗУ

 

 

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ліцензія на медичну практику: як оформити, переоформити, зупинити й відновити

З'ясуйте, як отримати ліцензію на медичну практику, у які строки орган ліцензування прийматиме рішення про надання ліцензії й чи законно провадити медичну діяльність без ліцензії під час воєнного стану
62474

Види термометрів та їх використання в ЗОЗ

Термометрія допомагає у диференційній діагностиці і встановленні правильного діагнозу. Тож у статті з’ясуємо, які є види термометрів та які з них найчастіше використовують у ЗОЗ
17602

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді