Як набрати бали БПР не виходячи з дому

Журнали вже читали, вебінари переглядали, на семінари їздили. А як щодо дистанційних курсів? Ласкаво просимо до Вищої школи керівника медзакладу

Як набрати бали БПР не виходячи з дому

МОЗ і не думає припиняти реформи медичної галузі. Цим воно додає головного болю керівникам закладів охорони здоров’я. Спочатку перетворення у комунальні некомерційні підприємства, перехід на електронні системи та глобальна інформатизація. Потім розділення посади головного лікаря на генерального директора (директора) та медичного директора. А нині ще й упровадження безперервного професійного розвитку лікарів. Ми створили Вищу школу керівника медзакладу, щоб допомогти вам у цьому.

Пройти навчання


Із 1 січня 2020 року кожен лікар має набирати за рік 50 балів безперервного професійного розвитку. Щороку атестаційна комісія ці бали перевірятиме.

Облік балів можуть вести і самі лікарі, і їхні роботодавці. Для цього працівник має створити та заповнювати особисте освітнє портфоліо.

Усе, що ви маєте зробити у нашій школі, — обрати програму, оплатити її та навчатися у зручний для себе час. Після цього отримаєте сертифікат, який дасть змогу отримати бали безперервного професійного розвитку.


Яку вигоду ви отримаєте від навчання на онлайн-платформі?

  • Теоретичний матеріал у стислій і доступній формі
  • Різноманітні завдання та інтерактиви
  • Посилання на нормативні документи
  • Шаблони, зразки документів, інфографіка та пам’ятки, які можна скачувати та переглядати навіть без доступу до інтернету
  • Доступ до нормативно-правової бази

    Експертус Медзаклад

    , що постійно оновлюється
  • Перевірка знань за тестами
  • Заощаджений час, бо не залишатимете робоче місце, не витрачатимете час на поїздки/лекції/заняття. У Школі навчатися можна у зручний час та у зручному темпі. Проходити програми дистанційно можна з будь-якого пристрою (телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер)
  • Заощаджені гроші, адже не витрачатимете кошти на проїзд/проживання/харчування, на оплату відрядження та заміни фахівця на період його відсутності

✅✅✅ Семінари та вебінари для медиків

Документи після навчання

Електронний сертифікат отримають керівники медзакладів, які пройшли навчання за базовими програмами:

NB! Також ми часто пропонуємо у якості подарунка експрес-програми та додаткові теми у подарунок!

Пройдіть програму від початку й до кінця та завершіть тестуванням за темами й підсумковим тестом. Опрацюйте тексти уроків, перегляньте довідкові відео, виконайте завдання для самоконтролю.

Якщо успішно складете тест у кінці теми, зможете перейти до наступної. Не вийшло з першого разу? Не засмучуйтесь. Ознайомтеся з матеріалами ще раз, знайдіть помилки або просто пройдіть тест заново.

Після навчання ви гарантовано отримаєте електронний сертифікат!

Переглянути зразок сертифіката ►►►


Приходьте до Вищої школи керівника медзакладу, нам є, що вам запропонувати!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9636

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді