Укласти договір з НСЗУ за напрямом «Вакцинація від COVID-19» можна до 30 листопада

UA RU
17 листопада НСЗУ розмістила оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій щодо надання медичних послуг за напрямом «Вакцинація від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

НСЗУ укладає договори за напрямом «Вакцинація від COVID-19»: подайте пропозицію до 30 листопада

 

Подати пропозицію можна до 18:00 30 листопада 2021 року. Для цього заявник подає до НСЗУ заяву та додатки до неї в електронній формі. Пропозиції, подані пізніше, НСЗУ не розглядатиме.

⚡ Як лікувати пацієнтів із COVID-19: ЗМІНИ

 

Перш ніж подавати пропозицію, заявник має внести до електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) актуальну інформацію про:

  • суб’єкт господарювання, місця надання ним медичних послуг та медичне обладнання, зазначене в оголошенні
  • ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики (дата, строк дії, номер наказу, номер ліцензії та вид господарської діяльності, на право здійснення якого видано ліцензію)
  • суб’єкти господарювання, які будуть залучені до виконання договору (підрядники)
  • уповноважених осіб та медичних працівників, які будуть залучені до укладення або виконання договору

Якщо заявник уже подав пропозицію, а зазначена інформація змінилася, він має в той же день внести відповідні зміни до ЕСОЗ. А от інформацію про медичне обладнання — за наявності в ЕСОЗ відповідної технічної можливості.

Умови закупівлі та опис медичних послуг, які будуть надаватися за договором, перегляньте за посиланням.

НСЗУ обіцяє розглянути пропозиції про укладення договору до 03 грудня 2021 року включно. Договори відповідно до цього оголошення укладаються на строк до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, раніше Віктор Ляшко дав завдання голові НСЗУ на 2022 рік стабілізувати ПМГ та забезпечити вищі зарплати медикам.

За матеріалами сайту НСЗУ

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді