Завершено відкритий відбір претендента на посаду Голови Держлікслужби

Міністерство охорони здоров’я України повідомило про завершення відкритого відбору кандидата на посаду очільника новоствореної Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Як повідомлялося раніше, Міністерство охорони здоров’я України ініціювало відкритий відбір кандидата на посаду Голови реорганізованої Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

За результатами відбору, Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ виніс пропозицію Прем'єр-міністру України Арсенію ЯЦЕНЮКУ. Далі, відповідно до чинного законодавства, Кабінет Міністрів України буде приймати рішення про призначення Голови Держлікслужби.

Всі претенденти, які подали свої резюме у визначені терміни, пройшли співбесіду з Міністром, де презентували план подальшого розвитку Держлікслужби. Після зустрічі Олександр КВІТАШВІЛІ відібрав вісім чоловік, яких запросили на додаткову зустріч для детального обговорення стратегії служби.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9234

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді