Дітей у Дніпрі оперуватимуть американські хірурги

UA RU
Із 12 до 19 вересня у Дніпрі працюватиме Виїзна міжнародна клініка «Лікарі об’єднуються для допомоги дітям». Американські лікарі допомагатимуть оперувати дітей зі складними травмами. Про це повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов

Лідери змінюють світ — 2021: як взяти участь у конкурсі

Американські лікарі працюватимуть в Обласній дитячій клінічній лікарні. Серед них, зокрема, професор Гарвардської медичної школи, лікар одного з найбільших медзакладів США — Масачусетської лікарні у Бостоні Генадій Фузайлов. У Дніпрі вони безкоштовно допоможуть прооперувати 35 дітей віком від кількох місяців до 18 років.

Американські хірурги допомагатимуть колегам із Дніпра оперувати дітей

Міжнародна команда хірургів лікуватиме пацієнтів із вродженими аномаліями рук, після опікової хвороби та важких травм.

«Це дуже важливий проєкт. Він показує, що любов до дітей долає будь-які кордони та відстані. Для нас велика честь приймати висококваліфікованих фахівців на Дніпропетровщині, у провідній дитячій лікарні», — зазначив Володимир Орлов.

Для роботи колег зі США в Обласній дитячій лікарні виділили окремий поверх. Там підготували блок інтенсивної терапії: операційні, перев’язувальні, палати реабілітації. А ще — необхідне обладнання.

«За рік у медзакладі проходять лікування майже 300 дітей зі складними опіками. Для нашої лікарні велика честь обмінятися досвідом з колегами зі США», — сказав генеральний директор Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олексій Власов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в кожній області України буде свій головний державний санітарний лікар.

За матеріалами сайту Дніпропетровської ОДА

 

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді