Лідери продовжують змінювати світ!

Читайте травневий номер журналу «Довідник головної медичної сестри»

Читати свіжий номер журналу

Лідери продовжують змінювати світ!

Нарешті можу оголосити довгоочікувану новину — Всеукраїнський конкурс «Лідери змінюють світ» офіційно розпочався! Усі організаційні моменти владнали, із подарунками визначилися, а сайт medplatforma.com.ua вже готовий приймати ваші конкурсні роботи. Ми зробили все, щоб цього року конкурс пройшов ще краще: поліпшили сайт, збільшили кількість номінацій та подарунків. Найцікавіше — попереду!

У цьому номері розповідаємо про все, що потрібно знати учасникам конкурсу 2021 року. Наприклад, даємо поради, як написати хорошу роботу, що сподобається членам журі. Цієї інформації не матимуть ті, хто не читає журнал «Довідник головної медичної сестри», тому ви вже маєте вагому перевагу! Чекаємо саме на вашу конкурсну роботу, адже впевнені — ви маєте що продемонструвати та розповісти медсестринській спільноті. Якщо маєте запитання — телефонуйте за номером 0 800 21 38 38.

Щоб у вас залишилося більше часу для участі в конкурсі, редакція підготувала матеріали, що допоможуть впоратися з робочими завданнями, зокрема про те:

Імовірно, ви читаєте ці рядки вже тоді, коли Всесвітній день медичних сестер минув. Та все ж вітаю вас, хоч і трохи з запізненням. Хай це свято продовжується, і ви отримуватимете компліменти та слова підтримки не лише на визначні дати, а якнайчастіше. Бажаємо, щоб робота, попри всю її складність, приносила вам задоволення! Із професійним святом!

Оксана Грищенко,
головний редактор

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38224

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді