Іменний сертифікат для працівника рецепції

Керівники КНП пишуть у постах фейсбуку: «Поки не матимемо гідного фінансування, про сервіс нічого й казати». Ця позиція має право на життя. Проте нам більше імпонує, коли директор творить дива не завдяки фінансовим надходженням, а всупереч нестачі коштів

Читати журнал

Іменний сертифікат для працівника рецепції

Керівник має змогу перевершити рівень сервісу приватних закладів завдяки авторитету й чіткій кадровій політиці. «А нащо?» — запитаєте ви. Для того, щоб задовольнити амбіції. Приємно, коли тебе називають керівником сучасної клініки, а не «совкової» лікарні.

Якщо плануєте створювати власний медзаклад, то вчіться працювати за високими стандартами вже сьогодні. Вважайте, що це чернетка, яка дасть змогу не наробити помилок «першачків».

Додайте кейс сучасної рецепції у своє портфоліо. Упевнені, інвестори приватних клінік врахують ваші досягнення та запропонують бажану посаду.

То з чого почати? Організуйте навчання та перевірку знань працівників рецепції. Попросіть підлеглих потренуватися на ТРЕНАЖЕРІ на egolovlikar.Експертус.ua.

Впишіть у віконце в кінці статті ПІБ працівників, які освоїли тренажер, та свій e‑mail. Ми надішлемо іменні сертифікати для кожного з них.

Іменний сертифікат для працівника рецепції

Спробувати

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38139

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді