Відкриті публікації від журналу «Держзакупівлі»

Раді повідомити, що відтепер ви зможете у вільному доступі переглянути публікацію на тему: «Державні закупівлі сьогодні і в майбутньому: важливі аспекти»

Шановні колеги!

Раді повідомити, що відтепер ви зможете у вільному доступі переглянути публікацію на тему: «Державні закупівлі сьогодні і в майбутньому: важливі аспекти».

Автор статті розповість про те, що на шляху до повноправного членства в Європейському Союзі Україна має здійснити низку реформ, зокрема в галузі державних закупівель. А також проаналізує цілі законодавства про держзакупівлі та деякі важливі тенденції в Європейському Союзі щодо регулювання цієї системи, які матимуть неабияке значення в процесі подальшої гармонізації українського законодавства із європейськими стандартами у найближчі роки.

Приємного читання!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
57238

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
89632

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді