Уряд дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань на 2021-й

Згідно з постановою КМУ від 23.12.2020 № 1326 розпорядники (одержувачі) бюджетних коштів мають право передплачувати періодичні друковані видання на наступний рік

⭐ ОФОРМИТИ ПЕРЕДПЛАТУ ⭐

Тепер медпрацівники можуть передплатити фахові видання «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» за бюджетні кошти.

✅✅✅ Вітаємо з новорічними та різдвяними святами!


Уряд дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань на 2021-й


КМУ вніс зміни до пункту 151 постанови КМУ «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 22.07.2020 № 641. Після слів «коли предметом закупівлі є» пункт доповнили словами:

«вітчизняні періодичні друковані видання та послуги з їх доставки за передплатою, поштові марки та марковані конверти, в тому числі використання маркувальних машин, призначених для нанесення на письмову кореспонденцію відбитка державного знака, що підтверджує оплату послуг поштового зв’язку,».

Нагадаємо, що пункт 151 постанови на період дії карантину забороняє розпорядникам (одержувачам) бюджетних коштів здійснювати попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти, а Держказначейству — відповідні платежі, крім випадків, коли предметом закупівлі є товари, роботи і послуги, необхідні для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню COVID-19.

Медичні періодичні видання Цифрового видавництва Експертус можна передплатити за телефоном: 0 800 211 220 або на порталі «Медсправа».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
1451

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді