Експрес-тест для визначення антигена SARS-CoV-2 додано до Номенклатури лікарських засобів та медичних виробів

МОЗ наказом від 10.11.2020 № 2573 унесло експрес-тест для визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 до Номенклатури лікарських засобів та медичних виробів за напрямом «Хіміотерапевтичні препарати, радіофармпрепарати та препарати супроводу для лікування онкологічних хворих та медичні вироби для запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19»

⚡ Онлайн-помічник

Експрес-тест для визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 входить до підрозділу «Медичні вироби для запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19».

Також МОЗ доповнило розділ новим підрозділом «Лікарські засоби, імунобіологічні препарати для запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19».

✅✅✅ Як обрати метод тестування на ковід

Експрес-тест для визначення антигену SARS-CoV-2 додано до Номенклатури лікарських засобів та медичних виробів

Експрес-тест для визначення антигена SARS-CoV-2 додано до Номенклатури лікарських засобів та медичних виробів
Галина Бєліковазаступник генерального директора з кадрових питань КНП «Київський обласний кардіодиспансер»
Якщо плануєте залучати позаштатних медичних працівників для протидії COVID-19, маєте право піти двома шляхами. Перший — укласти контракти, другий — оформити працівників на умовах сумісництва за строковим трудовим договором

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронний рецепт: як виписувати

З 1 квітня 2023 року відпуск всіх рецептурних ліків в Україні має здійснюватися за електронним рецептом. Читайте, як виписати електронний рецепт та як пацієнту отримувати по ньому ліки в аптеці
98477

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді