Як уряд підтримує медичну систему України під час епідемії коронавірусу

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання КМУ 4 листопада розповів, що робить уряд для підтримки вітчизняної медичної системи під час епідемії коронавірусу

Які ключі електронних підписів втратять чинність після 07.11.2020

Уряд продовжить робити все можливе, аби медична система України могла надати допомогу кожному, хто її потребує.

За словами прем’єр-міністра, уряд збільшує кількість тестувань і кількість ліжок, активно працює, аби підвести до них кисень.

Минулого тижня на ці потреби виділили додаткові 600 млн грн. Ще 1 млрд грн було виділено з Фонду боротьби з коронавірусом на тести. Ідеться про закупівлю 2 млн швидких тестів, які показують результат за лічені хвилини. Денис Шмигаль підкреслив, що це рішення одне з багатьох, які уряд щотижня приймає для підтримки нашої медичної системи.

✅✅✅ Норми робочого часу: складаємо графік роботи медиків на 2021 рік

Як уряд підтримує медичну систему України під час епідемії коронавірусу

Очільник уряду додав, що наразі КМУ не має наміру запроваджувати локдаун країни. Утім якщо матимемо подальше погіршення ситуації, то це фактично змусить владу вдатися до жорсткіших обмежень.

Прем’єр-міністр також наголосив, що боротьба з COVID-19 так само потребує спільних зусиль. Не лише зусиль лікарів, місцевої влади, уряду чи парламенту.

«Кожен з нас може врятувати життя інших своєю відповідальністю. Якщо буде дотримуватися обмежувальних заходів та зменшить кількість своїх соціальних контактів», — підкреслив Денис Шмигаль.

За матеріалами КМУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді