Скільки медзакладів подали пропозиції на перехідне фінансування

НСЗУ прийматиме пропозиції за пакетом «Перехідне фінансове забезпечення комплексного надання медичних послуг закладами охорони здоров’я» до 18:00 31 серпня

Маркетингова політика закладу: що це і як розробити

Дані щодо стану подання цих пропозицій можна переглянути на дашборді «Стан подання пропозицій на укладення договорів з НСЗУ щодо перехідного фінансового забезпечення комплексного надання медичних послуг закладами охорони здоров’я».

Пропозиції вже подали 90 закладів. Найбільше з Чернівецької області — 12 лікарень, чимало з Львівської, Вінницької областей — по 7 лікарень, Київська — 6.

Кожну пропозицію розглядають спеціалісти НСЗУ і за потреби повертають на доопрацювання. Якщо пропозицію подано без помилок, то вона отримує статус «Очікує проєкт договору».

Скільки медзакладів подали пропозиції на перехідне фінансування

Дашборд складається з двох розділів:

  1. Стан розгляду пропозицій. Подано кількість поданих пропозицій та їх розподіл за статусом опрацювання. За допомогою фільтрів інформацію можна про аналізувати за критеріями: область реєстрації закладу; населений пункт; надавач послуг; статус пропозиції (на розгляді, нова, очікує проєкт договору, подано повторно)
  2. Розподіл поданих пропозицій за областями. Містить інформацію про кількість закладів та статус поданих пропозицій у кількісному форматі. Також — карту України з закладами, які подають пропозиції на перехідне фінансування. Інформацію можна відсортувати за допомогою фільтрів «Тип населеного пункту», «Статус заявки».

Інформацію оновлюють що 2 год.

✎ Нагадаємо, договір про перехідне фінансування можна укласти без плану розвитку закладу.

За матеріалами НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді