Чи готовий медзаклад подати пропозицію до НСЗУ

НСЗУ нагадує, що підготовка до підписання договорів про медичне обслуговування населення на фінальному етапі. Також повідомляє, що незабаром на вебсайті Служби з'явиться оголошення про початок прийому пропозицій та укладання договорів

Які управлінські документи забезпечують діяльність КНП

Ви ще маєте час підготуватися до подання пропозиції. Переконайтеся, що:

1. Заклад автономізований — перетворений в КНП; про це зазначено в Єдиному державному реєстрі (ЄДР).

2. Має рахунок в державному або приватному банку (це не рахунок в органах Державної казначейської служби, а саме рахунок в банку), на який надходитимуть кошти від НСЗУ за договором. Номер рахунку зазначайте за стандартом IBAN.

3. Має комп'ютери, підключені до мережі інтернет.

4. Встановив електронну медичну інформаційну систему (МІС), підключену до центральної бази даних ЕСОЗу.

5. Зареєстрований в ЕСОЗ та верифікований НСЗУ. НСЗУ верифікує медзаклад за умови подання достовірної та актуальної інформації. Якщо щось не так з поданими даними, вас поінструктують, як виправити помилки.

Важливо! Якщо дані про заклад в ЕСОЗ внесено некоректно чи не повністю, заклад не пройде перевірку на платформі SmartTender і подати пропозицію не вдасться.

Чи готовий ваш медзаклад до контрактування з НСЗУ

6. Ваш підрядник (за наявності відповідного договору) зареєстрований в ЕСОЗ.

7. Керівник закладу має кваліфікований електронний підпис працівника закладу (КЕП, раніше ЕЦП). За відсутності керівника на час подання пропозиції та/або підписання договору КЕП має бути в особи, уповноваженої на подання пропозиції та підписання договору з НСЗУ.

8. Готові документи, які є джерелом інформації для подання пропозиції, а саме:

  • Статут закладу
  • Ліцензія на здійснення господарської діяльності з медичної практики. Залежно від того, коли ваш заклад отримав ліцензію, це може бути: ліцензія на бланку, якщо документ отримали до 1 січня 2017 року, або наказ МОЗ, якщо ліцензію отримали після 1 січня 2017 року
  • Довідка з банку (вам буде потрібно ввести номер IBAN вашого банківського рахунку)
  • Договори з підрядниками — закладами охорони здоров’я, які надають медичні послуги пацієнтам вашого закладу
  • Табель матеріально-технічного оснащення вашого закладу (потрібен перелік основного діагностичного та іншого медичного обладнання)
  • Статистичні форми: форма 20 (кількість операцій, проведених у стаціонарних умовах у 2018 році, кількість оперованих хворих у стаціонарних умовах у 2018 році), форма 21, форма 21а

За матеріалами НСЗУ



Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді