В Одесі Президент відкрив нові корпуси міської клінічної інфекційної лікарні

За участю Президента України Петра ПОРОШЕНКА в Одесі урочисто відкрили нові корпуси лікарні, яка будувалася останні п’ять років

За участю Президента України Петра ПОРОШЕНКА в Одесі урочисто відкрили нові корпуси лікарні, яка будувалася останні 5 років.

Будівництво корпусу для крапельних та особливо небезпечних інфекцій, а також господарського блоку Одеської клінічної інфекційної лікарні тривало з 2010 року. На сьогодні будівельні роботи нарешті завершені, корпуси оснащені сучасною технікою, і нові відділення вже готові приймати перших пацієнтів.

Новий корпус лікарні розрахований на 65 ліжок (30 дорослих та 35 дитячих), передбачені бокси, аби пацієнти були ізольовані один від одного і контактували лише з медперсоналом. В лікарню завезли  необхідну лікувальну та діагностичну апаратуру вартістю майже 6 млн. гривень.

Президент України Петро ПОРОШЕНКО під час відкриття нових приміщень лікарні проголосив: «Найголовніша задача держави — піклування про її громадян. Навіть в сьогоднішніх непростих умовах люди мають гідно жити, і особливо це стосується лікарів. Медики — особливі люди, які виконують неймовірно важливу роботу, і необхідно зробити усе можливе, аби підняти престиж цієї професії».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді