Під Києвом станом на ранок 19 жовтня горять 122 гектари торфовищ

Причиною димової завіси у Києві є тління торфовищ, яке за декілька днів поширилось на площу 122 гектари. До гасіння пожежі залучено залучено 322 особи та 82 одиниць техніки

Причиною димової завіси у Києві є тління торфовищ, яке за декілька днів поширилось на площу 122 гектари. До гасіння пожежі залучено залучено 322 особи та 82 одиниць техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Небезпечна ситуація вже поширилася на 11 районів Київщини, зафіксовано 24 осередки тління торфовищ.

Радіаційний фон у Києві та Київській області перебуває у межах норми та становить в середньому 12-14 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 30 мікрорентген на годину).

Головне управління Держсанепідслужби у місті Києві та Державна установа «Київський міський лабораторний центр Держсанепідслужби України» щоденно проводять дослідження атмосферного повітря та відстежують максимальні концентрації основних шкідливих речовин:  азоту діоксиду, вуглецю оксиду, ангідриду сірчистого.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді