Експертус «Охорона здоров’я» - на хвилі медичних новацій

Експертус «Охорона здоров’я» взяв участь у VIII Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині — здоров'я нації», який проходив з 25 по 27 квітня 2017 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».
Форум об’єднав наукову, дискусійну, ділову площадки, а також найбільші в Україні спеціалізовані виставки останніх досягнень ринку охорони здоров’я та фармацевтики. Високий професійний рівень події дозволив фахівцям підвищити рівень кваліфікації, обмінятися досвідом, ознайомитися з міжнародними досягненнями, налагодити партнерські відносини, представити інноваційні розробки, які вже найближчим часом будуть впроваджуватися в практику охорони здоров'я України.
Форум викликав великий інтерес з боку фахівців медичної науки і практики. Цього року подія об’єднала 12 120 зареєстрованих фахівців.
Серед учасників і відвідувачів:
  • керівники державних органів у сфері охорони здоров'я;
  • керівники і представники провідних наукових; 
  • освітніх і медичних установ, об’єднань; 
  • власники і топ-менеджмент приватних медичних клінік, бізнес-компаній; 
  • вчені;
  • лікарі-практики; 
  • фахівці у сфері медицини, стоматології і фармацевтики.
Всі три дні роботи Форуму ознаменувалися проведенням унікальних міждисциплінарних науково-практичних заходів. У цьому році під егідою Форуму відбувся VІ Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України», а також Міжнародний стоматологічний конгрес, що внесені до Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться в Україні у 2017 році.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді