Мальтійський Орден надіслав інвалідні візки для поранених бійців АТО

У прес-службі Президента України повідомили, що керівництво Мальтійського Ордену Святого Іоанна Хрестителя надіслало інвалідні візки для українських військових, які постраждали під час бойових дій на сході України

У прес-службі Президента України повідомили, що керівництво Мальтійського Ордену Святого Іоанна Хрестителя на знак налагодження діалогу та співпраці з офісом дружини президента України Марини ПОРОШЕНКО надіслало інвалідні візки для українських військових, які постраждали під час бойових дій на сході України.

Важлива подія відбулась в рамках офіційного візиту президента України до Ватикану. Дружина глави держави Марина ПОРОШЕНКО взяла участь у церемонії представлення Папі Римському Франциску, відвідала резиденцію Мальтійського Ордену та орденську лікарню Святого Іоанна Хрестителя.

Марина ПОРОШЕНКО охарактеризувала діяльність Мальтійського Ордену такими словами: «Допомога і добро не мають кордонів, національності чи віросповідання. Це стан душі і серця, коли люди не можуть залишатися осторонь, у них одна мета — допомога ближньому».

Дружина президента подякувала представникам організації за небайдужість, розуміння і простягнуту руку допомоги як під час Революції гідності, так і в умовах війни на території України від імені всього українського народу і зазначила, що сьогодні мирне життя — це актуальне питання не лише для України, а й для всієї Європи, маючи на увазі нещодавні терористичні акти у Парижі.

Дружина президента та посол Мальтійського Ордену в Україні домовилися про участь Марини ПОРОШЕНКО у конференції, що відбудеться навесні 2016 року в Києві, під час якої будуть презентовані усі напрямки, проекти та програми діяльності Мальтійського Ордену в Україні та світі.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді