Ми відвідали конкурс на найкращу медичну сестру Волині

У місті Ківерці, що на Волині, на базі Ківерського медичного коледжу 10 червня пройшов конкурс на найкращу медичну сестру області. У конкурсі взяли участь 26 медичних сестер з різних куточків Волині.

 

Усі дівчата показали високий рівень майстерності, як у практичних, так і в теоретичних знаннях. Неабиякі таланти були продемонстровані у третій частині конкурсу, де медсестрички співали, танцювали, читали вірші власного авторства, демонстрували свій хист до вишивки та кулінарні шедеври. За результатами конкурсу, що особливо цікаво, у всіх учасниць був майже однаковий високий результат із різницею у декілька балів.

Ми відвідали конкурс на найкращу медичну сестру ВолиніЧитайте: "Сценарій до Дня медичних сестер: зразок та поради для розробки"

 

Перше місце посіла учасниця МОЦЮК Оксана — сестра медична палатна кардіологічного відділення центральної районної лікарні Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання. З чим її і щиро вітаємо від імені редакції.

Ми відвідали конкурс на найкращу медичну сестру ВолиніСкачайте: "Сценарій до конкурсу медичних сестер — скачайте зразок практиків

Тепер Волинь готується показати високий рівень підготовки на всеукраїнському конкурсі на найкращу медичну сестру, що відбудеться у Чернівцях восени. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді