Кабмін розподілив кошти на придбання витратних матеріалів для медичних закладів та ліків для інгаляційної анестезії

Кабінет Міністрів України затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії в 2016 році.

Це затверджено постановою КМУ від 20.04.2016 № 328. Зокрема, найбільші обсяги коштів на придбання ліків для інгаляційної анестезії отримали Дніпропетровська (1,248 млн. грн.), Донецька (1,329 млн. грн.), Харківська (1,207 млн. грн.) області та Київ (1,276 млн. грн.), найменші — Рівненська (199 тис. грн ), Чернівецька (300 тис. грн), Миколаївська (314 тис. грн) області.

Донецькій та Луганській областям виділено найбільші суми для придбання витратних матеріалів: відповідно 569 тис. грн. та 603 тис. грн.

Деякі області залишилися без субвенції на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров’я (Вінницька, Волинська, Івано-Франківська, Київська та ін.).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді