Безоплатний тест-драйв журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри»

Наші видання вже стали невід’ємними помічниками в щоденній роботі для багатьох медичних працівників. Звісно, так багато хто говорить, але ми настільки впевнені в якості наших журналів, що готові це довести.

Журнал «Управління закладом охорони здоров’я» можна сміливо назвати найпрактичнішім та найзручнішим журналом для головних лікарів та їх заступників.

Щомісяця на 112 сторінках журналу публікуються нормативно-правові акти Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) із коментарями до них, висвітлюються питання щодо ліцензування й акредитації, перевірок, обігу лікарських засобів, стратегічного планування та бізнес-планування, подаються інструкції з охорони праці та багато іншого.

Також, не можемо не сказати про журнал «Довідник головної медичної сестри» — щомісячний журнал робочих ситуацій для керівників середнього медичного персоналу: головних медичних сестер, заступників головного лікаря з медсестринства, а також старших медичних сестер. Щомісяця на 64 сторінках журналу публікуються статті з надання та підвищення якості медичної допомоги, дотримання санепідрежиму, про роботу з кадрами, консультації щодо прав медпрацівників, зокрема пільг, відпусток, надбавок.

Наші видання призначені як для державних, так і приватних закладів охорони здоров’я. Вони вже стали невід’ємними помічниками в щоденній роботі для багатьох медичних працівників. Звісно, так багато хто говорить, але ми настільки впевнені в якості наших журналів, що готові це довести.

Замовляйте БЕЗОПЛАТНІ дайджести журналів «Управління закладом охорони здоров’я» і «Довідник головної медичної сестри» — та переконайтеся на власні очі!

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді