У Міністерстві охорони здоров’я визначать найкращих лікарів України

17 жовтня 2013 року в Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ) відбулось засідання Організаційного комітету Національної медичної премії.

17 жовтня 2013 року в Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ) відбулось засідання  Організаційного комітету Національної медичної премії.

Членами Оргкомітету були окреслені основні завдання щодо проведення цьогорічного конкурсу. Загалом питання стосувалися практичної роботи з відзначення кращих лікарів. Одним с ключових рішень, яке було винесене після засідання, є затвердження реєстру «ТОП-100 в медицині» за результатами діяльності у 2012 та 2013 роках. До реєстру кращих представників медичної спільноти увійшло понад 500 осіб.

Оприлюднення імен медичних працівників та назв закладів охорони здоров’я, які номінуватимуться на отримання найвищої громадської відзнаки у сфері медицини відбудеться 23 жовтня під час прес-брифінгу, що передуватиме церемонії визнання кандидатів у лауреати Національної медичної премії.

Довідка.  Національна медична премія — перший в Україні масштабний, незалежний та безкоштовний для учасників конкурс, в межах якого відбувається вибір та нагородження найкращих медичних працівників та закладів системи охорони здоров’я. Головна мета конкурсу — визначити кращих з регіональних медиків — лідерів думок, тих, хто може виступати рушійною силою покращення здоров’я українського народу.

Формування реєстру здійснюється шляхом подання кандидатів від органів управління, закладів охорони здоров’я різного підпорядкування та їх трудових колективів, професійних медичних асоціацій, фахівців найвищого професійного рівня.

Вибір переможців конкурсу «Національна Медична Премія» з числа лідерів реєстру «ТОП-100 в медицині» здійснюється за результатами таємного голосування журі, що забезпечує неупередженість та незаангажованість конкурсу.

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді