Фудіцина — бренд, який розвиває харчову інфраструктуру в медичних закладах України

Компанія Foodicine, яка працює у двох напрямах: харчування пацієнтів за державним замовленням та заклади громадського харчування FoodieSpace на території лікарень, стала PREMIUM-партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства.
За 10 років Фудіцина здобула довіру понад 70 медзакладів у 9 областях України. Щодня бренд забезпечує якісним харчуванням тисячі пацієнтів і створює комфортні умови для медперсоналу.

Місія Foodicine — довести, що харчова інфраструктура в лікарнях — це про якість, турботу та гідність. Їжа є важливою складовою лікувального процесу, що впливає на швидкість одужання.

У 2019 році Фудіцина ініціювала створення громадської спілки «Академія харчування пацієнтів», яка реформує харчування в українських лікарнях.
Читайте, з чого почати впровадження системи НАССР, як правильно це зробити, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
Организация лечебного питания требует участия медицинских сотрудников на каждом уровне управления. Читайте, как согласно законодательству планировать, контролировать организацию питания больных и кто отвечает за каждый шаг приготовления и подачи еды в лечебно-профилактическом учреждении
Дізнайтеся про основні аспекти роботи дієтсестри у медзакладі, ознайомтеся з докладним переліком обов’язків цього персоналу та вимоги до цієї посади відповідно до законодавства.
Совет по лечебному питанию в ЛПУ – это консультативно-совещательный орган по вопросам организации питания в медучреждении. Читайте, какие функции выполняет совет, кто в него входит и как организовать его работу правильно.
Перегляньте докладний перелік документів, які врегульовують діяльність секторів лікувального харчування у медичному закладі на законодавчому рівні, а також дізнайтеся, які саме локальні документи треба розробити, щоб організувати лікувальне харчування у медзакладі бездоганно.