Foodicine стала партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства

Блок під заголовком новини 1Блок під заголовком новини 1 Підпишіться на Telegram-канал Медична справа. Новини! Тут про зміни без води і стресу

Фудіцина — бренд, який розвиває харчову інфраструктуру в медичних закладах України

Foodicine стала партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства

Компанія Foodicine, яка працює у двох напрямах: харчування пацієнтів за державним замовленням та заклади громадського харчування FoodieSpace на території лікарень, стала партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства.

За 10 років Фудіцина здобула довіру понад 70 медзакладів у 9 областях України. Щодня бренд забезпечує якісним харчуванням тисячі пацієнтів і створює комфортні умови для медперсоналу.

Foodicine стала партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства

Місія Foodicine — довести, що харчова інфраструктура в лікарнях — це про якість, турботу та гідність. Їжа є важливою складовою лікувального процесу, що впливає на швидкість одужання.

Foodicine стала партнером Х Конгресу MedSprava: десятиліття лідерства

У 2019 році Фудіцина ініціювала створення громадської спілки «Академія харчування пацієнтів», яка реформує харчування в українських лікарнях.

додаток

Дайджест змін у медичному законодавстві за пів року

Статті за темою

Усі статті за темою

«Їжа — це частина лікування», — Наталія Іванченко, генеральний директор Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб

Сьогодні, коли Україна крок за кроком реформує підходи до лікарняного харчування, надзвичайно важливо залучати до діалогу не лише кухарів і дієтологів, а й фахівців із громадського здоровʼя
219

НАССР у медзакладі: як впровадити

Читайте, з чого почати впровадження системи НАССР, як правильно це зробити, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
10281

Лечебное питание: организация в ЛПУ

Организация лечебного питания требует участия медицинских сотрудников на каждом уровне управления. Читайте, как согласно законодательству планировать, контролировать организацию питания больных и кто отвечает за каждый шаг приготовления и подачи еды в лечебно-профилактическом учреждении
15606

Совет по лечебному питанию в ЛПУ – организация работы

Совет по лечебному питанию в ЛПУ – это консультативно-совещательный орган по вопросам организации питания в медучреждении. Читайте, какие функции выполняет совет, кто в него входит и как организовать его работу правильно.
2447

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді