Статті за темою Приватний медичний заклад

Договір про надання стоматологічних послуг: як оформити
Зазвичай взаємовідносини приватного стоматологічного закладу або ж стоматолога, що здійснює приватну практику, та пацієнта врегульовують шляхом укладання договору надання стоматологічних послуг. З'ясуйте, як укласти договір, та скачайте зразок договору про надання стоматологічних послуг
8470
Як залучити пацієнтів у медзаклад: 6 способів
Аби інформувати населення про медичні послуги, які надає ваш заклад, і заодно проводити профілактику захворювань, скористайтеся запропонованими заходами. Вони потребують мінімум ресурсів, зате можуть залучити до вашого закладу багато нових пацієнтів.
1297
Приватні медзаклади та НСЗУ: як взаємодіяти?
Первинну медичну допомогу пацієнтам можуть надавати не лише фахівці комунальних некомерційних підприємств (КНП), власниками яких є певні територіальні громади та фізичні особи-підприємці. Приватні медичні заклади, з моменту підписання договору з НСЗУ, також мають право надавати первинну меддопомогу в межах програми медичних гарантій.
1239
Медична допомога від ФОП – нові умови
Читайте вимоги законодавства до фізичної особи-підприємця, який збирається надавати медичні послуги в межах програми державних гарантій.
3356
Організація роботи приватного медичного закладу
Первинну медичну допомогу населенню може надавати лікувальний заклад приватної форми власності. Нещодавно в своїй методичці МОЗ дало пояснення, як приватний заклад може взаємодіяти з НСЗУ для надання первинної меддопомоги для пацієнтів.
3688
Ефективний сайт медичного закладу
Нині наявність у закладу охорони здоров’я власного сайту — це не данина моді, це умова, яку диктує сучасний ринок. Адже відсутність візитівки у всесвітній павутині може викликати у звичайного користувача, який, можливо, є вашим потенційним клієнтом, недовіру до вашого закладу та назавжди прикріпити до нього ярлик несерйозного та «відсталого».
3850
Приватна медична практика: організаційно-правові аспекти
Створення будь-­якої організації завжди розпочинається із зародження ідеї. Першим кроком до створення медичного закладу також є виникнення ідеї. Розглянемо, які фактори можуть мотивувати до створення закладу та допомогти у розвитку медичного бізнесу.
7432
Що впливає на ефективність лікаря приватної клініки?
Було проведене цікаве опитування лікарів та пацієнтів приватних клінік, для того, щоб з’ясувати, яким повинен бути успішний лікар приватної клініки та що впливає на ефективність його роботи. Дізнайтеся про те, як підлеглі організовують свою роботу та відпочинок, щоб краще їх зрозуміти, швидше знаходити нових працівників та забезпечувати більш комфортні умови праці, за яких лікарі будуть працювати ефективніше, а клініка матиме більший прибуток.
2884
Довіра пацієнта до приватної клініки: вибудовуємо крок за кроком
Звертаючись по допомогу до закладу охорони здоров’я, людина довіряє його фахівцям найцінніше — своє життя. Від довіри пацієнта до лікарів залежить і результат лікування. Які ж критерії роботи приватних клінік впливають на задоволеність пацієнтів та що може підірвати їхню довіру до закладу?
858