Статті за темою Робочий час

Як вести облік та оплачувати роботу працівників ЗОЗ в умовах воєнного стану
Експерт пояснює, як нараховувати зарплату працівникам, які призвані на військову службу, пішли в тероборону чи працюють дистанційно, як табелювати відсутність працівників та як діяти, якщо підприємство чи частина його підрозділів не працюють
7297
Норми робочого часу: складаємо графік роботи медиків на 2022 рік
Надворі осінь, а ми вже розрахували для вас баланс робочого часу на 2022 рік. Складіть графіки роботи працівників на наступний рік та дізнайтеся, на які канікули розраховувати, аби спланувати відпустки
99798
Робочий час лікаря: розрахунок норм
Яка тривалість робочого часу лікарів ПМД, якщо вони, окрім амбулаторного прийому, вимушені виконувати ще чимало функціональних навантажень? Чи доцільно прирівняти їх до категорії спеціалістів, котрі провадять лише амбулаторний прийом та мають працювати 33 години на тиждень? Читайте в статті!
41751
Дежурство медработников: оплата и требования законодательства
Лечебные учреждения, работающие в круглосуточном режиме, нуждаются в непрерывном дежурстве медработников. Впрочем, ни один нормативный документ, в том числе и Кодекс Законов о труде Украины (далее по тексту - КЗоТ), не даёт чёткого определения понятия «дежурство».
17921
Хронометраж медсестринських маніпуляцій — приклад оформлення
Навіть найефективніший медпрацівник за умови неадекватно великої завантаженості роботою дуже швидко згасне і втратить усіляку мотивацію. Тому розрахувати денне навантаження кожного медпрацівника — завдання керівництва медзакладу. Хронометраж робочого часу медика — дієвий інструмент у визначенні ступеню навантаженості співробітників.
4204