Температурний листок: правила заповнення форми № 004/о

UA RU
Автор
Експертна редакція порталу
Яку інформацію вносити в температурний листок? Як часто це робити та хто повинен вносити дані щодня? Читайте в статті та завантажте бланк форми № 004/о

«Температурний листок» — форма № 004/о — затверджений наказом МОЗ «Про затвердження форм облікової статистичної документації, що використовується в стаціонарах лікувально-профілактичних закладів» від 26.07.1999 № 184.

Організація роботи реєстратури

Температурний листок стаціонарного хворого — це документ, що застосовується у всіх ЗОЗ і відображає стан пацієнта на основі таких показників:

Окрім перелічених фізіологічних констант, у температурний лист хворого вносять інформацію про частоту дихання, масу тіла, об’єм рідини, яку випив пацієнт, кількість прийнятих ванн.

Паспортна інформація на бланку повинна містити назву закладу, а також ім’я хворого.

Хто заповнює температурний листок

Медична сестра записує відомості про температуру, дихання тощо у бланк температурного листка на основі даних, які лікуючий лікар пацієнта вносить в медичну карту стаціонарного хворого. Робити це потрібно щодня. Для того, щоб унаочнити показники стану хворого, медична сестра повинна вивести криві на основі цих показників.

Як зберігається та коли знищується форма № 004/о

Заповнений температурний листок прикріплюють до медичної картки стаціонарного хворого (форма № 003/о). Зберігатися обидва ці документи повинні впродовж 25 років.

Алла Худякова шеф-редактор Експертус Охорона здоров'я
За алгоритмом створіть сильну медичну команду та виведіть якість послуг ЗОЗ на новий рівень. Станьте лідером, до якого прислухається весь медичний персонал

Температурний листок — бланк форми № 004/о

Температурний листок - бланк для скачування
Скачати



зміст

Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді