Всі документи медзакладу щодо експертизи тимчасової непрацездатності

Зібрали всі статті та поради експертів щодо експертизи тимчасової непрацездатності, заповнення листків непрацездатності та зберігання бланків.

Лист нетрудоспособности: порядок заполнения, выдачи

Врачи, которые неправильно выписали лист нетрудоспособности, несут ответственность в соответствии с законодательством Украины. Как заполнить лист нетрудоспособности, как его открывать и закрывать, какую информацию вносить в каждую графу — читайте в статье. 

Посадова інструкція заступника з експертизи тимчасової непрацездатності: скачайте!  

Скачайте посадову інструкцію заступника головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності, дізнайтеся, які права та обов'язки цього працівника та хто замінить працівника в випадку його тимчасової відсутності.

Экспертиза временной нетрудоспособности: Топ-10 ошибок в проведении

Проведение экспертизы временной нетрудоспособности, согласно действующему законодательству, осуществляет врач или комиссия врачей медучреждения, независимо от формы собственности, а также врач частной практики в качестве физического лица-предпринимателя. 

Видача листка непрацездатності у стаціонарі

Коли видавати хворому листок непрацездатності, якщо його лікують у стаціонарі: при надходженні або виписуванні?

Видача листків непрацездатності "заднім числом"

Хвору прооперували в приватній клініці, а по листок непрацездатності «заднім числом» вона звернулася в заклад охорони здоров’я комунальної форми власності. Чи має право такий заклад за наявності виписки з приватної клініки видати листок непрацездатності? 

Оформлення листка непрацездатності при вторинному захворюванні 

Хворий перебував на лікуванні в травматології з переломом руки. Там у нього виник гострий інфаркт міокарда, тож пацієнта перевели в кардіологічне відділення. Як оформити листок непрацездатності щодо інфаркту: як первинний чи як продовження попереднього?

Форма № 036/о: журнал реєстрації листків непрацездатності

Основне призначення журналу — єдиний реєстр листків непрацездатності (виданих та продовжених) та збір статистичної інформації про захворюваність, поширеність хвороб для подальшого планування комплексу профілактичних заходів. 

Порядок обліку, зберігання та використання бланків листків непрацездатності: зразок локальної інструкції

Локальна інструкція про порядок обліку зберігання та використання бланків листків непрацездатності стане у пригоді медичним працівникам, які відповідають за документування в медичному закладі.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді