Протокол засідання передатестаційної комісії: приклад

Перегляньте та збережіть собі зразок оформлення протоколу засідання передатестаційної комісії.

Ваш безплатний доступ до курсів підвищення кваліфікації

Робота передатестаційної комісії сприяє підвищенню відповідальності лікарів закладу, поліпшенню самоорганізації та самооцінювання своєї професійної діяльності. Головний лікар своїм наказом затверджує склад комісії, положення про комісію, а також визначає дати засідання комісії.

Приклад протоколу засідання передатестаційної комісії

Протокол № 7
засідання передатестаційної комісії
КУ «Зразківська міська лікарня № 1» від 15.09.2016

Склад комісії:

  • головний лікар З. Ф. Міщенко;
  • лікар-методист З. П. Паненко;
  • заступник головного лікаря з лікувальної роботи К. М. Сридянський;
  • начальник відділу кадрів Б. М. Штатний;
  • завідувач поліклініки С. О. Білий.

РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ:

Про направлення на передатестаційний цикл лікаря-неонатолога Сомової Ганни Іванівни. Лікар-неонатолог Г. І. Сомова набрала з лютого 2011 року по жовтень 2015 року 55,8 балів відповідно до Шкали значень різних видів діяльності лікарів (провізорів) у період між передатестаційними циклами, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Положення про проведення іспитів на передатестаційних циклах» від 18.05.1994 № 73.


з/п
Вид діяльностіКількість балівДокументи, що підтверджують
1Участь у навчальній програмі семінару в межах впровадження україно-швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини» 07-09.12.2011 загальною тривалістю 24 навчальні години3,3Сертифікат, завірений керівником Україно-Швейцарської програми та начальником управління охорони здоров’я та Зразківської обласної державної адміністрації
2Участь у навчальній програмі семінару в межах впровадження Україно-Швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини» «Дихальна підтримка у новонароджених дітей» 17-20.04.2012 загальною тривалістю 32 навчальні години4,4Сертифікат, завірений керівником Україно-Швейцарської програми та начальником управління охорони здоров’я та Зразківської обласної державної адміністрації
3Участь у навчальній програмі семінару в межах впровадження Україно-Швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини» «Сучасні підходи до перинатального аудиту: теорія та практичні навички» 28-31.05.2012 загальною тривалістю 30 навчальних годин4,1Сертифікат, завірений керівником Україно-швейцарської програми та старшим науковим працівником Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України
4Курси тематичного удосконалення «Теорія та методика навчання» 19.03-02.04.2012 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика15,0Посвідчення № 119 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
5Виступи в ефірі телебачення регіонального телеканалу:
  • 04.05.2014 о 21:30 — «Зробіть внесок у здорове майбутнє. Вакцинуйтесь!» — у межах підтримки тижня грудного вигодовування;
  • 03.11.2011 о 21:10 — «Грудне вигодовування»;
  • 07.05.2013 о 20:15 — «Тиждень імунізації. Вакцинація рятує життя»;
  • 14.03.2013 о 20:20 — «Безпечна вагітність — щасливе материнство»
12,0Довідка, завірена головним редактором телебачення та печаткою установи
6Участь у роботі 10-ти науково-практичних конференцій, семінарів, симпозіумів; без доповіді2,0Сертифікати учасника
7Обіймання посади позаштатного районного неонатолога5,0Наказ головного лікаря КУ «Зразківська міська лікарня № 1» від 16.04.2015 № 56
8Нагородження грамотою Зразківської обласної державної адміністрації та Зразківської обласної ради — червень 2012 року10,0Завірена ксерокопія почесної грамоти
Всього55,8

Протокол засідання передатестаційної комісії: прикладЧитайте: "Хронометраж медсестринських маніпуляцій — приклад оформлення"

УХВАЛИЛИ:

1. Лікаря-неонатолога Г. І. Сомову допустити до проходження комп’ютерного конт-ролю рівня знань на вищу кваліфікаційну категорію у 2016 році.

2. Видати лікарю-неонатологу Г. І. Сомовій довідку для пред’явлення на передатестаційний цикл.

РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ:

Про направлення на атестацію для присвоєння першої кваліфікаційної категорії лікаря-невролога Коваленка Володимира Івановича.

Лікар-невролог В. І. Коваленко пройшов передатестаційний цикл у Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика у червні 2016 року (посвідчення № 123), пройшов комп’ютерний контроль рівня знань на першу кваліфікаційну категорію (свідоцтво № 234), надав звіт про свою професійну діяльність за останні 3 роки роботи. Звіт складений відповідно до рекомендованої схеми на 19-ти аркушах. Він включає такі розділи:

1. Трудовий шлях лікаря.

2. Коротка соціально-економічна характеристика району.

3. Стан здоров’я населення, демографічні показники.

4. Амбулаторно-поліклінічна допомога.

5. Денний стаціонар та стаціонар вдома.

6. Захворюваність з основних нозологій дорослого та дитячого населення.

7. Показники диспансеризації.

8. Захворюваність із тимчасовою втратою працездатності.

9. Основні напрями удосконалення неврологічної служби району.

Звіт свідчить про те, що автор досконало вивчив нормативні документи Міністерства охорони здоров’я України та департаменту охорони здоров’я Зразківської обласної державної адміністрації, проаналізував стан надання допомоги населенню району, організації медичного обслуговування населення району щодо запобігання розповсюдженню неврологічних захворювань; добре аргументована динаміка основних показників, зумовлена процесом «старіння» населення району.

ПОЛОЖЕННЯ про передатестаційну комісію

Аналіз захворюваності проведений детально. Особливу увагу приділено вивченню захворюваності з усіх нозологій неврологічної групи.

У висновках, наведених наприкінці атестаційного звіту, лікар демонструє розуміння сучасних проблем організації, надання медичної допомоги населенню району у закладах загальної практики — сімейної медицини, організації роботи лікувально-профілактичних закладів вторинного рівня надання медичної допомоги, особливу увагу приділяє взаємозв’язку між первинним та вторинним рівнями надання медичної допомоги населенню району.

Автор звіту володіє сучасними навичками у межах кваліфікації лікаря зі спеціальністю «Неврологія» і заслуговує на присвоєння першої атестаційної категорії.

Протокол засідання передатестаційної комісії: прикладЧитайте: "Примірний план наставницької роботи в медзакладі"

УХВАЛИЛИ:

1. Направити лікаря-невролога В. І. Коваленка до департаменту охорони здоров’я Зразківської обласної державної адміністрації для проходження атестації на першу кваліфікаційну категорію в жовтні 2016 року.

2. Видати лікарю-неврологу В. І. Коваленку рецензію на звіт, характеристику та атестаційний листок.

Голова комісії: Мiщенко З. Ф. Міщенко

Члени комісії:

Маслова В. В. Маслова
Сридянський К. М. Сридянський
Штатний Б. М. Штатний
Бiлий С. О. Білий

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді