Що таке Експертус Медзаклад і чому без нього складно головлікарю

Погодьтеся, ви хоч раз замислювалися, як вчасно та ефективно розв’язувати нагальні управлінські питання, приймати складні рішення й устигати за змінами в законодавстві. Нова система «Експертус Медзаклад» підкаже відповіді на складні запитання управлінця і позбавить значної кількості паперової роботи. Дізнайтеся про всі можливості системи!

Нарешті головні лікарі, заступники та головні медичі сестри мають інформаційну та правову підтримку, на яку можна покластися, приймаючи будь-які рішення! Це експертно-правова система «Експертус Медзаклад», яку стоворили, щоб допомогти керівникам закладів охорони здоров’я у час змін, підказати їм правильні рішення.

Кожне рішення, яке пропонує Система, актуальне та своєчасне.

В Експертус Медзаклад ми поєднали найліпші якості професійної періодики та інтернет-ресурсів. Тут, так само як і в журналі, можна отримати практичні рекомендації від авторитетних фахівців. Їм можна довіряти. Їх цікаво читати.

Можна не перейматися, що якесь рішення застаріло через те, що закон уже змінився. Адже всі рекомендації, нормативну базу та статті ми постійно оновлюємо й доповнюємо. 

Із чого складається Експертус Медзаклад, можна побачити одразу на головній сторінці сайту. На ній ми розмістили посилання на всі розділи Системи.

Що таке Expertus: Медзаклад і чому без нього  складно буде уявити свою роботу

Консультації — це чіткі інструкції до дії з посиланнями на нормативку. У цьому розділі на запитання відповідають найліпші фахівці галузі охорони здоров’я.

Нове в роботі — електронна газета управлінця. У ній зібрані головні новини, які слід знати керівнику.

Офіційні документи — усі кодекси, закони, постанови, накази, листи, рішення судів та інші документи, без яких неможливо уявити роботу керівних працівників закладу охорони здоров’я.

Що таке Expertus: Медзаклад і чому без нього  складно буде уявити свою роботу

Форми та зразки — не лише бланки та шаблони, а й приклади заповнення різних документів, як-от:

  • довідки тощо.

Усі форми можна скачати та заповнити за зразком.

Що таке Expertus: Медзаклад і чому без нього  складно буде уявити свою роботу

Довідники охоплюють професійний календар, класифікацію медичних відходів, картки-розкладки страв та іншу цінну інформацію, яка має бути під рукою в медика-управлінця.

Що таке Expertus: Медзаклад і чому без нього  складно буде уявити свою роботу

Журнали та книги — повна бібліотека видань про управління медзакладом, аналогів якій немає. У VIP-версії вона містить, зокрема, усі номери журналів «Управління закладом охорони здоров’я», «Довідник головної медичної сестри» та «Головбух: бюджет».

Відео — відеовідповіді знаних лекторів на нагальні запитання управлінців у галузі охорони здоров’я.

Сервіси — допомагають швидко й безпомилково розрахувати:

  • кількість календарних днів у періоді для заповнення листка непрацездатності, оплати навчальної відпустки;
  • дату закінчення відпустки, зокрема відпустки, до тривалості якої не враховують святкові й неробочі дні;
  • норматив робочих місць для інвалідів та суму санкцій за невиконання цього нормативу.

Запитати Експерта — унікальна можливість для користувачів VIP-версії Системи скористатися знаннями й досвідом найкращих експертів галузі. Користувачеві потрібно лише написати своє запитання у спеціальному віконці й упродовж 7 днів отримати експертну відповідь.

Знайти потрібну інформацію в Системі ви можете у два способи:

Що таке Expertus: Медзаклад і чому без нього  складно буде уявити свою роботу

Усі документи містять зручні посилання, завдяки яким можна швидко переходити з однієї статті на іншу. У нормативних документах зазначені дата набрання чинності та строк дії, попередні редакції та інші документи за темою.

Це лише невеличка частинка всіх можливостей Системи. Щоб детальніше ознайомитися з Експертус Медзаклад, ви можете замовити демодоступ і протягом трьох днів відчути всі переваги роботи із Системою.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді