Як приготувати дезінфекційний розчин «Хлоросан»
Запитання
Який алгоритм приготування дезінфекційного розчину «Хлоросан» та як довго можна його зберігати у вже готовому вигляді?
Відповідь
Нові правила інфекційного контролю для ЗОЗ
Для приготування дезінфекційного розчину «Хлоросан» дотримуйтеся пропорцій, наведених у Таблиці. Робочі розчини зберігають у закритих ємкостях у затемненому місці. Строк зберігання — одна доба.
Пропорції компонентів для приготування дезрозчину «Хлоросан»
| Розчин, % | Хлоросан, г | Вода, л | Експозиція, хв |
|---|---|---|---|
| 0,1 | 6 (два пакетики) | 3 | 60 |
| 0,06 | 6 (два пакетики) | 5 | 15 |
| 0,015 | 3 (пакетик) | 10 | 15 |
Для приготування дезінфекційного розчину «Вернедор плюс» дотримуйтеся пропорцій, наведених у Таблиці 2. Робочі розчини зберігають у щільно закритих ємкостях. Строк придатності — три доби.

