Продовжуємо приймати роботи на конкурс «Шляхи підвищення якості медичної допомоги»

Із повним розумінням непростих для медичних працівників України часів редакція журналу «Довідник головної медичної сестри» подовжила час прийому заявок на конкурс щодо підвищення якості медичної допомоги у закладі охорони здоров’я.

Із повним розумінням непростих для медичних працівників України часів редакція журналу «Довідник головної медичної сестри» подовжила час прийому заявок на конкурс щодо підвищення якості медичної допомоги у закладі охорони здоров’я. Чекаємо на ваші конкурсні роботи до 31 жовтня 2014 року.

Хочете взяти участь у професійному конкурсі та позмагатися за цінні призи від редакції журналу «Довідник головної медичної сестри»? Тоді заповніть анкету на сайті конкурсу та завантажте свою роботу щодо того, як організовано надання медичної допомоги у вашому закладі охорони здоров’я.

На сьогодні до редакції вже надіслали роботи на теми:

  • «Організація школи пацієнта щодо протидії поширенню туберкульозу»;
  • «Тестовий контроль середнього медичного персоналу щодо запобігання внутрішньолікарняним захворюванням»;
  • «Взаємодія різних відділень психоневрологічного диспансеру»;
  • «Проведення навчання медичних сестер щодо організації санітарно-протиепідемічного режиму у закладі охорони здоров’я» та багато інших.

Учасниками конкурсу можуть бути медичні працівники (головні і старші медичні сестри, а також заступники головного лікаря з медсестринства) закладів охорони здоров’я будь-якої форми власності чи спеціалізації.

На конкурс приймаються авторські проекти щодо підвищення якості надання медичної допомоги у закладі охорони здоров’я, зокрема плани проведення просвітньої роботи з працівниками закладу охорони здоров’я, проекти створення шкіл здоров’я для пацієнтів, санітарні бюлетені та фотографії, які ілюструють реалізацію проекту, та інше.

Найкращі конкурсні роботи будуть опубліковані на шпальтах вашого улюбленого професійного видання. Переможці отримають цінні подарунки від журналу «Довідник головної медичної сестри» та почесні дипломи.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді