Ставте запитання експертам та розв’язуйте робочі ситуації з охорони праці з легкістю

Новий сервіс для користувачів експертно-правової системи «Експертус Охорона праці» — «Запитати експерта»

Відтепер користувачі системи «Експертус Охорона праці» за тарифом Сільвер можуть користуватися новим сервісом «Запитати експерта». З його допомогою ви зможете отримати кваліфіковану розгорнуту відповідь від експертів системи саме на ваше запитання з роз’ясненнями та посиланнями на нормативні акти.

Поставити запитання експерту дуже просто:

  1. Натисніть на відповідну кнопку на верхній панелі системи
  2. Ознайомтеся з правилами та натисніть на посилання «Запитати експерта»
  3. Докладно викладіть свою робочу ситуацію та запитання щодо її розв’язання. Натисніть «Надіслати»

Протягом семи робочих днів експерти системи розглянуть ваше запитання і нададуть рекомендації щодо застосування норм законодавства в такій робочій ситуації. Експертний висновок буде розміщено в системі «Експертус Охорона праці». Посилання на нього ви отримаєте на електронну пошту.

Якщо робоча ситуація потребує залучення фахівців профільних державних органів, підготовка експертного висновку може зайняти більше семи робочих днів, про що ми повідомимо вам електронною поштою.

Ви ще не є користувачем Експертус Охорона праці?

Більше про можливості системи можна прочитати в розділі «Наші видання».

Якщо зацікавились — спробуйте систему безоплатно. Для цього увійдіть на сайт системи, зареєструйтеся, натисніть «Спробувати» поряд з обраною системою.  Ви зможете користуватися Експертус Охорона праці протягом 3-х днів безкоштовно.

Бажаєте замовити повний доступ до системи? Це можна зробити онлайн або у видавництві: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді