Кардіохірургічний центр МОЗ України розпочав свою роботу

Під керівництвом Міністра охорони здоров’я України Олега МУСІЯ здійснено капітальний ремонт двох корпусів ДЗ «Всеукраїнський клінічний медико-реабілітаційний кардіохірургічний центр МОЗ України».

Кардіохірургічний Центр МОЗ знову готовий приймати хворих з усієї України. Відтепер приміщення облаштовано новими меблями, електротехнікою та санітарним блоком. Також встановлено сучасну медичну апаратуру в лабораторії і маніпуляційному кабінеті, відкрито кімнату для занять фізкультурою.  

Сьогодні на лікуванні в Центрі перебувають 137 хворих.

ДЗ «Всеукраїнський клінічний медико-реабілітаційний кардіохірургічний центр МОЗ України» —державний лікувально-профілактичний заклад, розрахований на 270 ліжок, із них 120 — лікувального в місті Києві та 150 — реабілітаційного профілю в місті Ірпінь, Київська область.

У закладі на пацієнтів чекають висококваліфіковані співробітники, більшість з фахівців мають  Вищу кваліфікаційну категорію.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді