В Женеві відбудеться Конференція ВООЗ з питань здоров’я та клімату

27–29 серпня 2014 року в Женеві (Швейцарська Конфедерація) відбудеться Конференція Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань здоров’я та клімату. Україну на форумі представлятимуть Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ та заступник Міністра — керівник апарату Міністерства екології та природних ресурсів України Олександр НАСТАСЕНКО.

На Конференції будуть висвітлені наступні питання, які є вагомими для України:

  • обмін інформацією щодо останніх даних з оцінки впливу зміни клімату, ризиків та вразливості цього сектору, а також важливість доступу до найкращих практик у цій сфері
  • впровадження новітніх підходів до підвищення громадської обізнаності щодо впливу зміни клімату на здоров’я людини
  • розгляд можливості отримання міжнародної технічної допомоги у різних аспектах діяльності з питань зміни клімату і його впливу на здоров’я.

Досвід, отриманий під час Конференції ВООЗ, має бути використаний для реалізації практичних заходів охорони довкілля та покращення здоров’я населення УкраїниТакож планується, що Олег МУСІЙ проведе низку переговорів на міжнародному рівні щодо надання медичної та гуманітарної допомоги Україні.

Поїздка фінансуватиметься за рахунок Європейського регіонального бюро ВООЗ.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді