Аптеки в медзакладах зобовʼязані працювати за програмою «Доступні ліки» — Віктор Ляшко

Аптечні пункти в ЗОЗ зобов’язані укласти договір із НСЗУ, забезпечити пацієнтам моживість на місці отримувати «Доступні ліки». На цьому наголосив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко

Аптека в медзакладах зобовʼязані працювати за програмою «Доступні ліки» — Віктор Ляшко

Усі аптечні заклади, розміщені на території закладів охорони здоровʼя, зобовʼязані працювати за програмою реімбурсації «Доступні ліки». Про це на конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України у Вінниці нагадав Віктор Ляшко.

Організація обігу медичних виробів та лікарських засобів

Міністр охорони здоров'я зазначив:

«У разі, якщо відомі випадки, коли такі аптеки не працюють за державною програмою «Доступні ліки», пацієнтам слід написати офіційне звернення на територіальний підрозділ Держлікслужби, що дасть можливість вийти з перевіркою та відпрацювати це питання. Загалом, програма «Доступні ліки» успішно працює по всій країні».

Раніша стало відомо, що Укрпошта безплатно доставлятиме ліки та медичні вироби за програмою «Доступні ліки». Зараз  Наразі проєкт реалізується в прифронтових областях: Миколаївській, Харківській, Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Сумській та Донецькій.

За матеріалами МОЗ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді