НСЗУ оголосила конкурс із формування Ради громадського контролю

Триває конкурс із формування Ради громадського контролю при НСЗУ

НСЗУ оголосила конкурс із формування Ради громадського контролю

Раду громадського контролю сформують 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу через рейтингове інтернет-голосування.

Подати пропозиції щодо кандидатур для участі в конкурсі можуть громадські об’єднання, які займаються статутною діяльністю не менше трьох років (до дати подання пропозицій щодо кандидатур своїх представників), пов’язаною із:

  • забезпеченням й захистом прав і свобод пацієнтів;
  • сприянням розвитку охорони здоров’я;
  • наданням медичних послуг;
  • обігом лікарських засобів;
  • іншими суспільними відносинами щодо надання медпослуг та/або спрямованою на протидію корупції.

Громадські об’єднання, які відповідають зазначеним вимогам, протягом 15 робочих днів із дня розміщення оголошення мають право подати пропозиції не більше ніж трьох кандидатів у члени Ради. Кандидати повинні:

Громадські об’єднання подають комісії на поштову адресу або електронну пошту документи щодо кандидатур для участі у конкурсі, зокрема:

  • рішення керівного органу громадського об’єднання про висування кандидатур для участі у конкурсі;
  • відомості про найменування громадського об’єднання та його унікальний номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців і громадських формувань;
  • звіт громадського об’єднання про досвід роботи у сфері, пов’язаній із видом статутної діяльності за три роки, складений у довільній формі та підписаний керівником;
  • копію документа, що посвідчує особу кандидата у члени Ради;
  • заяву кандидата на участь у конкурсі з повідомленням про неналежність до кола осіб, визначених частиною третьою статті 7 Закону № 2168 за формою згідно з додатком;
  • автобіографію кандидата, що містить ПІБ, дату народження, відомості про громадянство, освіту, трудову діяльність, найменування посади (заняття), місце роботи, громадську роботу (зокрема на виборних посадах), відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата;
  • мотиваційний лист кандидата із обґрунтуванням щодо обрання до складу Ради;
  • копію довідки про відсутність судимості кандидата і корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних із корупцією.

Юридичний супровід роботи медзакладу: прораховуємо ризики

Увага! Документи для участі у конкурсі НСЗУ приймає з 09:00 27 травня до 16:45 14 червня 2024 року. Докладна інформація щодо умов, вимог до кандидатів і документів розміщена за посиланням.

Рейтингове інтернет-голосування триватиме на офіційному сайті НСЗУ з 09:00 24 червня до 16:45 28 червня 2024 року. Під час участі особа може проголосувати не більше ніж за 15 кандидатів.

Обраними до складу Ради громадського контролю при НСЗУ вважатимуться 15 осіб, які набрали найбільшу кількість голосів. Якщо кілька кандидатів наберуть однакову кількість голосів, щодо них відбудеться повторне інтернет-голосування. 

За матеріалами НСЗУ та Експертус Медзаклад

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру: скачати СОП

Як дотримати протиепідемічних заходів і запобігти поширенню особливо небезпечної інфекціїї в ЗОЗ. Скачайте зразок оформлення СОП «Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру»
10425

СОПи для медсестер: зразки

Зібрали СОПи для медсестер, які можуть знадобитися в щоденній роботі. Зокрема визначили й ті, що актуальні під час воєнного стану
163111

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді