Київська влада профінансувала закупівлю витратних матеріалів для проведення гемодіалізу

Київська міська держадміністрація виділила 22 мільйони гривень на лікування киян, хворих на ниркову недостатність

В.о. Міністра охорони здоров’я України Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ повідомив, що Київ виконав доручення Уряду: «Кошти у сумі 22 мільйони гривень київська міська влада направила на фінансування закупівлі витратних матеріалів для проведення діалізу хворим киянам на ниркову недостатність. Це дозволить забезпечити лікування понад 500 хворих».

19 листопада на засіданні Уряду Прем’єр-міністр України Арсеній ЯЦЕНЮК доручив у найкоротші строки профінансувати витратні матеріали для проведення гемодіалізу, оскільки кошти для хворих на ниркову недостатність виділяються з міського бюджету.

«Фахівці Міністерства охорони здоров’я України спільно зі столичним департаментом охорони здоров’я в найкоротший термін зробили необхідні розрахунки щодо кількості хворих та обсягів необхідного фінансування та подали до Київської міської держадміністрації» — зауважив Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді