Стартував проект «Samsung. Надія для дітей»

28 листопада розпочався соціальний проект «Samsung. Надія для дітей», який проходить у партнерстві Міністерства охорони здоров'я України, компанії «Samsung Electronics Україна» та благодійної організації «Фонд Кличків»

Починаючи з кінця листопада, усі бажаючі зможуть приєднатися до ініціативи «Samsung. Надія для дітей». Для цього необхідно зайти на офіційний сайт «Samsung. Надія для дітей» та долучитися до проекту. Кожний голос учасника переводитиметься у гроші в розмірі 8 гривень, які будуть перераховані на благодійний рахунок.

Крім того, на сайті є можливість завантажити спеціальний додаток, де наведено інформацію щодо діагностики захворювання, профілактики та основних симптомів, на які мають звернути увагу батьки та лікарі. На зібрані кошти буде придбано необхідне обладнання для дитячих онкологічних відділень у регіональних лікарнях.

Проект «Samsung. Надія для дітей» успішно реалізується вже протягом чотирьох років. Мета ініціативи — привернути увагу громадськості до проблем дитячої онкології та важливості діагностування раку на ранніх стадіях захворювання. За попередні роки на закупівлю сучасних комплексів медичного обладнання для онкологічних центрів по всіх регіонах було зібрано понад 4 мільйони гривень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
57238

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
89632

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді